StoryEditor
belgija

SVE ZA "LIKE" Youtuber bacao izmet po ljudima u vlaku, uhićen je

Piše desk  /  11.01.2024., 16:45h

Bizaran slučaj dolazi iz Belgije, jedan youtuber je uhićen zbog bacanja fekalija po putnicima u vlaku, piše Indy100. Njegova gnusna šala nije dobro završila nakon što je uhićen jer je bacio kantu "raznih supstanci" na putnike vlaka.

Youtubera po imenu YaNike uhitila je belgijska policija, a bacao je kante s "različitim tvarima", koje su uključivale "boje, izmet i hranu", i to na putnike metroa koji su putovali u Bruxelles, prenosi Index.hr.

U videu na svom kanalu YaNikea se može vidjeti kako skuplja tvari za koje se čini da uključuju ulje, lišće, gazirano piće i pseći izmet te ih miješa u kantu.

Drugi video ga je pokazao kako ulazi u vlak s kantom i prevrće je preko nasumičnog stranca prije nego što pobjegne. Uhićen je kasnije pod optužbama za napad i nanošenje teških ozljeda putnicima, kao i za oštećenje imovine prijevoznika.

U priopćenju za javnost glasnogovornik ureda tužitelja rekao je da je youtuber priznao da je odgovoran za incident. "Snimke tih događaja objavljene su na društvenim mrežama s ciljem što većeg broja lajkova", objavili su.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 20:47