StoryEditor
zagreb

Sudarila se s vozačicom bicikla, reakcija djevojke ju je ostavila bez teksta

Piše desk  /  05.10.2021., 14:46h
U Facebook grupi Zakaj volim Zagreb osvanula je objava Zagrepčanke Tatjane Bošnjaković koja je opisala situaciju koja joj se dogodila dok je na posao putovala biciklom.

Naime, kako je napisala, doživjela je manju nesreću, ali ju je posebno dirnula reakcija djevojke s kojom se sudarila.

"Jutros sam putujući na posao doživjela prvi biciklistički sudar, i to svojom krivicom. Djevojka koja je zbog mog nesmotrenog preticanja također doživjela stres s potpunim mi je pravom mogla reći svašta i produžiti svojim putem, ali nije. Ostala je uz mene, nudila me hranom i vodom, pomogla sa zaustavljanjem krvarenja. Čavrljale smo i samo zahvaljujući tome nisam doživjela totalni šok. Nipošto nije htjela otići dok mi nije stigla pomoć, a tek smo se na rastanku upoznale", napisala je Tatjana.

"Draga Martina, ako ovo pročitaš ili te netko prepozna pa ti prenese, želim ti se prije svega ispričati na nelijepom početku radnog tjedna i najiskrenije zahvaliti na svemu što si učinila. Divno je znati da ima ljudi poput tebe (iako se ne bih bunila da sam to otkrila i na neki manje bolan način). I, da, izvukla sam pouku jer moglo je završiti mnogo gore. Vozit ću se u skladu s propisima (ma kako suludi bili), obećavam. Dodajem i da se nadam da će nam se gradska biciklistička infrastruktura poboljšati", zaključila je Tatjana svoju objavu, koja je pokupila preko tisuću lajkova. 

"Bravo za obje! Ovo je bilo lijepo za pročitati i daje nadu za bolji suživot u ovom gradu. Moramo biti ljubazni i uviđavni, ova nam priča to i govori", "Svaka čast toj dragoj osobi, ali i ti si osjećajna i dobra. Teško je reći hvala i oprosti. Obje ste cure za pet", "Glavno da ste dobro i hvala objema na ljudskosti", samo su neki od komentara članova grupe koje je oduševila ova objava.

Dnevnik.ba

07. svibanj 2024 06:06