StoryEditor
sastanak u banjoj luci

"Postignut je važan iskorak o ključnim pitanjima na europskom putu BiH"

Piše fena  /  18.01.2024., 18:44h

Sastanak predsjednika Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorada Dodika s predsjednikom Hrvatske demokratske zajednice BiH Draganom Čovićem i liderima stranaka Trojke Nerminom Nikšićem (Socijaldemokratska partija BiH), Elmedinom Konakovićem (Narod i Pravda) i Edinom Fortom (Naša stranka) održan je danas u Laktašima u blizini Banja Luke, priopćio je SNSD, domaćin sastanka.

Postignut je važan iskorak o ključnim pitanjima na europskom putu BiH. U vezi s Izbornim zakonom BiH, ostvaren je značajan napredak koji će biti finaliziran tijekom veljače, navedeno je u priopćenju.

SNSD tvrdi da su se politički lideri obvezali nastaviti konstruktivne partnerske razgovore čiji cilj je postizanje dogovora u navedenom roku.

- Kad postoji volja, postoji i način da od naroda izabrani lideri razgovaraju i odlučuju. Današnji sastanak s partnerima iz vlasti s nivoa BiH je bio konstruktivan, što nas dovodi u poziciju da dogovor o Izbornom zakonu finaliziramo tijekom veljače – objavio je Dodik na X profilu.

Dnevnik.ba

18. svibanj 2024 20:19