StoryEditor
u sarajevu

Mlada arhitektica iz Kiseljaka ostvarila još jedan poslovni san: Svečano otvoren Concept store Belinda design

Piše Desk  /  26.09.2021., 12:38h
Belinda Pušić je ostvarila još jedan poslovni san. Nakon više od tri godine uspješnog rada arhitektonskog studija u Kiseljaku, ova mlada arhitektica iz Kiseljaka, u Sarajevu je otvorila još jednu poslovnicu, točnije concept store.

„BELINDA DESIGN concept store“ u 120 kvadrata luksuzno uređenog prostora prvenstveno služi kao svojevrstan showroom za predstavljanje rada studija ali i proizvoda partnera s kojima isti surađuje.

 Cilj je već na prvi pogled prezentirati rad studija kao i cijelu ponudu istog koja svaki prostor, radni ili pak životni, može učiniti estetski lijepim ali i prije svega funkcionalnim i udobnim.

Upravo su estetika i funkcionalnost glavne odrednice kojim se Belinda design studio vodi prilikom izvođenja svakog projekta pa tako i concept store-a koji je na adresi Bulevar Meše Selimovića 81b Otoka, Novi Grad, predstavljen i brojnim poslovnim partnerima.

Belinda Pušić, zahvalila je na podršci prilikom ostvarenja još jednog poslovnog uspjeha na kojem su joj, kao i iznimnoj hrabrosti čestitali i brojni partneri poput Josipe Maras vlasnice tvrtke Studijo Wallart te Matee Franjić, izvršne direktorice viteškog "Kristala".

Pored ove dvije tvrtke, concept store će u svojoj ponudi nuditi i tepihe marke Ege i Milliken, štukature Gaudi, namještaj KARE te Sitform, posteljine u suradnji sa tvrtkom Zart te paravane, zavjese i ukrasni tekstil kao i pametne sustave tvrtke Elektro Milas tzv. Smart home s naglaskom na asortiman raznih okvira za prekidače i utičnice i ostalu ponudu.

U opremanju fantastičnog prostora koji će biti pravi ukras ovog naselja zahvala je upućena i svim ostalim partnerima koji su pomogli u opremanju prostora: Magnum,  M rasvjeta,  Geberit, Deluxe , Agencija Kamir, Elgrad

Kreativni tim studija BELINDA DESIGN dosad je nudio usluge savjetovanja, idejne i izvedbene projekte interijera, dekoraciju prostora za evente i blagdane te vizualni brending.

Nova poslovna jedinica nudit će i usluge trgovine odnosno maloprodaju  asortimana vezanog za uređenje interijera. Naravno sve prethodno nabrojane usluge također ostaju u ponudi s naglaskom na dizajn odnosno kompletno opremanje interijera.

Riječ je o jednom novom načinu komunikacije između klijenta i stručnih lica zaduženih za određeni proizvod ili asortiman.

Dnevnik.ba

27. listopad 2021 12:51