StoryEditor

U rijeci Miljacki u Sarajevu pronađena tijela žene i malog djeteta

Piše desk  /  12.04.2024., 09:03h

MUP Županije Sarajevo objavio je kako su sinoć na Bentbaši, dijelu Sarajeva koji se nalazi uz tok rijeke Miljacke, pronađena dva beživotna tijela.

"Noćas, nešto prije ponoći, PU Stari Grad zaprimila je prijavu da je u Miljacki, područje Bentbaše, u koritu uočeno tijelo. Patrola koja je izašla na teren, potvrdila je navode iz prijave. Na teren su upućeni pripadnici policije, vatrogasci, hitna pomoć i GSS. U 1:30 izvučeno je tijelo žene srednje životne dobi i uz nju - tijelo djeteta do četiri godine", stoji u priopćenju MUP-a KS.

Liječnici koji su stigli na mjesto događaja mogli su samo konstatirati smrt obje osobe. Klix.ba piše kako prema prvim informacija na tijelima nema vidljivih ozljeda. 

"Tužitelj je rukovodio očevidom, koji su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a KS i stalni sudski vještak medicinske struke. Tijela preminulih su prebačena u prosekturu Bare. Policijski službenici, pod nadzorom tužioca, nastavljaju rad na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog događaja", zaključuju iz MUP-a KS.

Znate li nešto više o t

27. travanj 2024 11:59