StoryEditor
omiljeni pjevač

Mate Bulić opisao devetomjesečnu borbu s koronom i komentirao reakcije na pjesmu Moja Hercegovina

Piše desk  /  16.11.2021., 10:19h
Mate Bulić otkrio je kako se osjeća nakon što je prebolio koronavirus zbog kojeg je u bolnici završio na devet dugih mjeseci.

Pjevač Mate Bulić prije nekoliko se mjeseci uspješno oporavio od koronavirusa, s kojim je vodio tešku borbu i devet je mjeseci proveo u bolnici, a sada je progovorio o svojem iskustvu, ali i kako se danas nakon svega osjeća.

"Ja sam u bolnici završio u prosincu 2020. godine, a na kućnu njegu sam poslan u osmom mjesecu ove godine, ali eto, hvala Bogu, sve je OK i sad polako stajem na noge'', rekao je.

A upravo je Matina pjesma "Moja Hercegovina" bila jedna koja se orila splitskim Poljudom nakon utakmice Hrvatska-Rusija i on zbog toga ne krije sreću, iako je na društvenim mrežama izazvala podijeljene reakcije.

"Ona je uvijek prikladna u bilo kojem društvu i bilo koje vrijeme zato što je to stvarno dobra pjesma. Te emocije, to je stvarno bilo nešto posebno kod svih nas koji smo pratili utakmicu, koji smo pravi navijači, i prema tome, meni je posebno drago što su slušali moju pjesmu i hvala dečkima što su pjevali moju pjesmu'', izjavio je za Večernji list Mate, koji je inače prijatelj s izbornikom Zlatkom Dalićem već posljednjih 35 godina.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 21:47