StoryEditor
"Srcu toplo i milo"

Mate Bulić se oglasio nakon koncerta koji je za njega najposebniji, evo što ga je najviše usrećilo: "Ponosan sam što..."

Piše desk  /  15.01.2024., 18:06h

Mate Bulić nastupio je na koncertu "Domu mom" u Areni Zagreb, a koji je dobio naziv baš po njegovoj pjesmi

Legendarni pjevač Mate Bulić oglasio se na svom profilu na Instagramu nakon što je nastupio na domoljubnom koncertu "Domu mom" u Areni Zagreb pred 20 tisuća ljudi i atmosferu doveo do usijanja, prenosi Večernji list.

"Ponosan sam što ovakav projekt nosi naziv po pjesmi Domu mom. Hvala svima koji su pjevali s nama u Areni Zagreb", napisao je Mate uz video koji je objavio, pritom ne krijući ponos što je koncert dobio ime baš po njegovoj pjesmi.

"Matee, Bog te poživio još puno Godina i hvala na svim divnim pjesmama", "Jedan je Mate", "Srcu toplo i milo", "Matane kralju", "Poseban doživljaj", "Kralj", "Jedan jedini i neponovljivi naš Mate. Bog mu dao dobro zdravlje", "Bravooo", "Božji blagoslov svima", komentirali su Matini obožavatelji.

Na koncertu, koji je započeo Lijepom Našom i molitvom, nastupili su Dražen Žanko, Meri Cetinić, Klapa sveti Juraj HRM, Đani Stipaničev, Tomislav Bralić i Klapa Intrade, Ana Žagar, klapa Cambi, Ličke drvosječe, Najbolji hrvatski tamburaši, Adalbert Turner Juci, klapa Cesarice, Ante Gelo, Zorica Kondža, Zaprešić Boysi, Opća opasnost, Dražen Zečić, Miroslav Škoro, Mate Bulić i Tiho Orlić i drugi.

"Nije ovo tipičan koncert, ovo je obiteljsko okupljanje. Ideja je da ovo postane tradicija”,”, poručio je svima s pozornice voditelj koncerta Marin Periš i najavio reprizu u Zadru za 30. studeni.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 02:50