11.10.2021., stadion Gradski vrt, Osijek - Kvalifikacije za Svjetsko nogometno prvenstvo 2022. godine u Katru, skupina H, 8. kolo, Hrvatska - Slovacka. Josip StanisicLUKA STANZL/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
JOSIP STANIŠIĆ

Vatreni obolio od korone iako je cijepljen: ‘Mora u izolaciju, ali osjeća se dobro‘

Piše Desk  /  17.11.2021., 19:46h
U karanteni se nalazi Niklas Sule koji je bio pozitivan prije 10 dana. Joshua Kimmich, Jamal Musiala, Serge Gnabry i Eric Maxim Choupo-Moting koji su kao njegovi kontakti bili u izolaciji, vratili su se treninzima.

Branič hrvatske nogometne reprezentacije i njemačkog prvaka Bayerna Josip Stanišić (21) pozitivan je na COVID-19, objavio je njemački prvak, prenosi Večernji.hr.

- Branič Bayerna potpuno je cijepljen i otišao je u izolaciju kod kuće. Osjeća se dobro - objavili su Bavarci. Stanišić je proteklih deset dana bio s hrvatskom reprezentacijom u završnici kvalifikacija za svjetsko prvenstvo, a u susretu protiv Rusije ušao je u igru u 86. minuti umjesto Andreja Kramarića.

Vatreni su pobijedili Rusiju 1:0 izborivši plasman u Katar. U karanteni se nalazi i Bayernov branič Niklas Sule koji je bio pozitivan prije 10 dana.

Joshua Kimmich, Jamal Musiala, Serge Gnabry i Eric Maxim Choupo-Moting koji su kao njegovi kontakti bili u izolaciji, vratili su se treninzima.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 11:50