StoryEditor
po isteku ugovora

Dybala potpisuje za najvećeg Juventusovog rivala?

Piše desk  /  26.03.2022., 20:19h
Paulo Dybala, 28-godišnji argentinski ofenzivac, na kraju sezone napušta Juventus. Dybala odlazi po isteku ugovora koncem lipnja i Juventus na njemu neće zaraditi ni eura. Mjesecima je Argentinac pregovarao s klubom oko novog ugovora, ali do dogovora nije došlo.

Juventus je Dybali ponudio oko sedam milijuna eura po sezoni uz bonuse po učinku na terenu, a Argentinca je ta ponuda uvrijedila jer smatra kako zaslužuje barem dva milijuna eura veću plaću. Torinski klub promijenio je ponudu u odnosu na listopad 2020., kada su uvjeti išli u Dybalinu korist.

Daily Mail javlja da je favorit za Dybalino dovođenje Inter, najveći Juventusov rival. U Milanu se spremaju ovog ljeta prodati Lautara Martineza i umjesto njega dovesti njegovog sunarodnjaka Dybalu. Odlaze i Alexis Sanchez i Arturo Vidal pa će Inter imati dovoljno novca za Dybalinu plaću.

U Juventus je Dybala stigao iz Palerma u ljeto 2015. godine za 32 milijuna eura uz osam milijuna eura bonusa. Za Juventus je u 283 utakmice zabio 113 golova.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 06:40