StoryEditor
‘imalo bi smisla‘

Španjolci su već zvali Zajeca, a Modrićev dolazak donio bi svlačionici Dinama mnogo više od planetarnog majstora

Piše desk  /  09.04.2024., 08:57h

Nakon što je Dinamo na čelu s predsjednikom Velimirom Zajecom platio oglas u španjolskoj Marci u kojoj poziva Luku Modrića da se vrati u zagrebački klub, o toj je vijesti brujao cijeli sportski svijet, a Španjolci su već kontaktirali novog predsjednika Dinama.

Poruka hrvatskom kapetanu koju je Dinamo poslao izazvala je rekciju diljem svijeta, a kupljeni oglas zaintrigirao je i Globus. Naime, Marca je već u subotu poslijepodne, odmah nakon što je oglas o Modrićevu povratku u klub osvanuo na cijeloj stranici poznatog španjolskog lista, kontaktirala Zajeca kako bi iz prve ruke saznali nešto više o povratku najboljeg veznjaka na svijetu na Maksimir, pišu Sportske novosti.

Svlačionica Dinama, ali i navijači s oduševljenjem su reagirali na vijest o Modrićevu potencijalnu povratku jer kad bi se Luka stvarno vratio i odlučio karijeru završiti u Dinamu, onda bi to imalo izniman učinak na svlačionicu. Ne samo zbog individualne nogometne kvalitete igrača Reala s kojim je osvojio sve što se osvojiti može.

Uz njega bi i drugi igrači postali bolji, imali bi više mogućnosti za nadogradnju te bi im također svima vrlo vjerojatno narasla cijena.Modrima bi također bilo lakše obavljati poslove u prijelaznom roku pa bi tako recimo, neki strani igrači koji su skeptični tijekom odlučivanja o prelasku u HNL sigurno bi imali drukčiji stav kad se radi o dolasku u klub u koji je stigao Luka Modrić.

Imalo bi smisla

Sad svi zagrebački dečki, kao i svi oni kojima je na srcu plava boja iščekuju kako će se dalje razvijati kampanja "imalo bi smisla". Stvarno bi imalo, na svim razinama. Podsjetimo, Dinamo je platio cijelu stranicu za oglas uz fotografiju Dinamovog dresa s brojem 10 i natpisom Modrić uz hashtagove #ImaloBiSmisla i #TieneTodoElSentidoDelMundo. Španjolci su istaknuli da se u potpisu nalazi ime Dinamovog predsjednika Velimira Zajeca.

"Inicijativa predsjednika Dinama, koji je kao jedino sredstvo za realizaciju ideje odabrao Marcu, namjerava se kladiti na potpis Zadranina koji je u zagrebački klub stigao sa samo 16 godina", pišu. Podsjetili su i na njegov put od Dinama do Reala. Modrić je s Dinamom osvojio tri uzastopna prvenstva i dva Kupa.

Za Modre je odigrao 80 utakmica i zabio 25 golova uz 21 asistenciju. Klub je napustio u srpnju 2008. godine kada je prešao u Tottenham za 22 milijuna eura. S druge strane, sočne ponude saudijskog nogometa nastavljaju im pristizati na vrata, ne zaboravljajući također mogućnost MLS-a. Svim ovim opcijama sada se pridružuje ona zagrebačkog Dinama, zaključila je Marca, ipak dodavši da je to sada uglavnom nostalgija i nerealna opcija.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 14:05