StoryEditor
obožavaju ga

Sportski direktor Hajduka objavom zagolicao maštu navijačima, priprema još iznenađenja?

Piše desk  /  28.09.2021., 11:58h
Nakon teško izborene pobjede protiv Lokomotive na Poljudu, sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius oglasio se na svojem profilu na Facebooku.

Objavio je zanimljivu fotografiju s kojom je još malo rasplamsao maštu navijača Hajduka, koji su oduševljeni njegovim potezima na tržištu igrača.

U samo dva prijelazna roka napravio je potpuni redizajn splitske momčadi, čije su redove pojačali Marko Livaja, Lovre Kalinić, Josip Elez, Jan Mlakar, Alexander Kačaniklić, Gergo Lovrencsics, Josip Vuković, Marco Fossati i Nikola Katić, dok su s posudbe vraćeni Emir Sahiti i Samuel Edouk.

Iako je ljetni mercato odavno završio, Nikoličius je još jednom demonstrirao kako nikad ne spava. U razmaku od samo dva dana doveo je dva bivša reprezentativca, Danijela Subašića i Darija Melnjaka, čime je još malo oduševio navijače splitskog kluba.

Ako možemo suditi prema njegovoj posljednjoj objavi, sportski direktor Hajduka na tome ne misli stati. Priprema još neka nova iznenađenja, ali za sljedeći prijelazni rok.

Objavio je tako grafiku na kojoj su prikazana sva ovoljetna pojačanja splitskog kluba uz kratku, ali znakovitu poruku: "Bit će toga još".

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 14:34