StoryEditor
legendarni vratar

Pavić ipak neće biti predsjednik Hajduka jer su se pobunili Torcida i Naš Hajduk?

Piše desk  /  09.04.2024., 12:50h

Nakon što je Nadzorni odbor Hajduka jučer smijenio predsjednika Lukšu Jakobušića te na izvanrednoj konferenciji za medije najavio da ima spremnog čovjeka za preuzimanje funkcije, pojavila se informacija da bi to mogao biti legendarni vratar hrvatske vaterpolske reprezentacije Josip Pavić (42). Čini se da ipak nije tako.

"Da, imamo spremnog čovjeka već neko vrijeme. On bi trebao stupiti na dužnost za oko mjesec dana. Novi predsjednik ne dolazi iz hajdučke zajednice. Mandat predsjednika je četiri godine. Kad smo birali nove kandidate, a nije ih bilo puno, smatramo da smo izabrali kandidata koji po svojim karakternim i liderskim osobinama te po kulturi i općoj pojavi je vrlo jak kandidat", rekao je Aljoša Pavelin, predsjednik Nadzornog odbora, prenosi Index.

"Nemam komentara. Neću ni komentirati ni demantirati", bio je Pavićev komentar, nakon što je kontaktiran vezano uz informaciju.

Bez politike u klubu

Pavić od prosinca 2022. obnaša ulogu državnog tajnika u Ministarstvu turizma i sporta, gdje se bavi realizacijom ulaganja u stadione i sportsku infrastrukturu od nacionalnog značaja. Čini se da bi baš to moglo predstavljati problem oko preuzimanja predsjedničke funkcije u klubu čiji je simpatizer. 

Udruga Naš Hajduk i Torcida navodno su protiv miješanja politike u klub, a to Pavića diskvalificira iz trke za poziciju, iako on sam ne pripada nijednoj stranci. Funkciju koju obnaša dobio je na poziv iz Ministarstva.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 06:37