StoryEditor
Eddie Hearn otkrio

Ova su velika imena odbila meč s Hrgovićem

Piše Desk  /  04.12.2021., 11:56h
Filip Hrgović će u noći na ponedjeljak protiv Emira Ahmatovića (10-0-0, 7 KO) 14. put u profesionalnoj karijeri stati u ring.

Dosad je upisivao isključivo pobjede, njih 11 u 13 mečeva, a bude li uspješan u sljedećoj borbi, obećao je najmoćniji boksački promotor Eddie Hearn, nastupit će u eliminacijskoj borbi za IBF-ov teškaški pojas, piše Index.hr.

Hearn je bio voditelj press konferencije na kojoj se najavljivala sljedeća Hrgovićeva borba, a tijekom nje je otkriveno i koja su sve jaka boksačka imena izbjegla okršaj s hrvatskim boksačem. Ovako je to rekao Hearn obraćajući se neporaženom Hrgoviću:

Borbu odbila jaka imena

"Zašto se mnogi vrhunski teškaši boje Hrgovića, što oni vide? Bio si u mnogo trening-kampova kao mlađi boksač, vjerujem da si tad izgradio reputaciju. Pobjednik u meču s tobom postao bi obvezni izazivač Oleksandra Usyka prema IBF-u, no unatoč tome, nitko nije voljan istupiti i boriti se protiv tebe. Michael Hunter, Luis Ortiz, Andy Ruiz, Charles Martin, to su sve tipovi kojima je ponuđen taj izazov."

"Ne razumijem što se događa. Ti si najveći promotor na svijetu. Nadam se da ćeš mi pronaći pravog suparnika. Jedva čekam velike borbe i spreman sam za svakoga. Znam da imam kvalitetu postati najbolji boksač na svijetu", odgovorio mu je Hrgović.

"Mogu te uvjeriti, ako odradiš posao u subotu navečer, IBF-ov eliminator te čeka u idućoj borbi. Već imamo jednog boksača koji je spreman prihvatiti taj meč", rekao je Hearn.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 20:55