StoryEditor
boks

Joshua brutalno nokautirao Ngannoua, sve je bilo gotovo u drugoj rundi

Piše desk  /  09.03.2024., 10:29h

Anthony Joshua nokautom je u drugoj rundi pobijedio Francisa Ngannoua u boksačkom spektaklu u Saudijskoj Arabiji. Čak tri puta u samo pet minuta obarao je suparnika na pod. Bivši dvostruki svjetski prvak teške kategorije lakše od očekivanog se obračunao s bivšim UFC prvakom, koji je u listopadu prošle godine u svojoj prvoj profesionalnoj boksačkoj borbi izgubio od Tysona Furyja tek kontroverznom podijeljenom sudačkom odlukom, i to nakon što je suparnika poslao na pod.

Ovaj put Ngannou nije bio ni blizu takvom ishodu. Joshua je Kamerunca poslao na pod direktom već sredinom prve runde, a u drugoj je dovršio posao. Prvo je još jednom poslao Ngannoua u nokdaun krošeom. Tako ga je bacio na stražnjicu, a Ngannou se jedva vratio u meč, tek na samom kraju odbrojavanja.

Nakon što se bivši UFC prvak pridigao, izdržao je još samo par sekundi. Britanac ga je vrlo brzo pogodio još jednim sjajnim desnim direktom. Uslijedile su grozne posljedice po Ngannoua. Joshua ga je silovitim udarcem slomio na pola, a Kamerunac je na podu završio onesviješten.

Joshui je ovo četvrta pobjeda u nizu, a cilj mu je na koncu vratiti svjetske titule u svoje vlasništvo. Ngannou je u boksačkoj karijeri sada na omjeru 0-2 te će ga ovako lagan poraz zasigurno razočarati nakon što je šokirao svijet pružanjem odličnog otpora Furyju.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 00:14