StoryEditor
hrvatska nogometna reprezentacija

Okupljaju se Vatreni, danas će predstaviti i nove dresove

Piše desk  /  18.03.2024., 10:30h

Hrvatska nogometna reprezentacija okuplja se danas za prijateljski turnir koji će joj poslužiti kao priprema za Europsko prvenstvo. U Kairo, gdje će turnir biti održan, putuje u četvrtak, a već dan kasnije igrat će protiv Tunisa. Ovisno o ishodu tog susreta, slijedi joj dvoboj za pobjednika turnira ili za treće mjesto, a protivnik će joj biti ili Egipat ili Novi Zeland.

Hrvatski nogometni savez najavio je današnje druženje s igračima i izbornikom u 18 sati na parkiralištu City Centra One East na zagrebačkom Žitnjaku kao "nešto novo i uživo". "Prisutni će moći uživati u zabavnim igrama s voditeljima, koncertima Tihe Orlića i Opće opasnosti, te pozdraviti naše reprezentativce koji će se pridružiti pjevačima na pozornici", piše HNS.

Pod sloganom "nešto novo i uživo" planirano je i predstavljanje nove garniture dresova u kojima će Hrvatska igrati na Euru, u novom ciklusu Lige nacija te na Svjetskom prvenstvu za dvije godine.

image

Novi dresovi hrvatske nogometne reprezentacije

FOOTYHEADLINES.COM -

"Naravno da se radujem novim dresovima, uvjeren sam da su jednako oduševljeni i moji suigrači u reprezentaciji. Jako mi se sviđaju, trebat će nam određeno vrijeme da se priviknemo na njih, ali jedva ih čekamo odjenuti", prokomentirao je Joško Gvardiol promjenu dresa i dodao:

"Drago mi je da su dresovi opet spoj modernog dizajna i tradicije i da će, kao i uvijek, biti odraz nacionalnog ponosa. Nadam se da će se jednako svidjeti i našim vjernim navijačima i svim ljubiteljima nogometa."

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 07:50