StoryEditor
VIDEO

Kineskinja obožava vatrene: Poslala im snažnu poruku

Piše D  /  07.02.2022., 07:56h
"Hrvatski zimski olimpijci u Pekingu imaju uistinu posebnu asistenticu: Jiayi Wei velika je navijačica Vatrenih te im je poslala prekrasnu poruku podrške!", stoji u opisu.

Hrvatski sportaši natječu se na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, u čudnim korona-uvjetima u kojima nitko ne zna sa sigurnošću hoće li uopće nastupiti.

A oni čije nastupe jedva čekamo van ovih Olimpijskih igara su zasigurno naši nogometaši koji su donijeli puno radosti našemu narodu, piše Večernji.

Svojim su usphjehom kroz natjecanja, a osobito veličanstveno Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, osvojili simpatije cijeloga svijeta pa tako i daleke Kine.

Upravo izu Pekinga, javila se velika obožavateljica vatrenih i snimila video za društvene mreže našeg nogometnog saveza.

"Hrvatski zimski olimpijci u Pekingu imaju uistinu posebnu asistenticu: Jiayi Wei velika je navijačica Vatrenih te im je poslala prekrasnu poruku podrške!", stoji u opisu videa u kojemu Wei kaže:

"Pozdrav svima! Ja sam asistentica hrvatske delegacije na ZOI 2022. u Pekingu. Velika mi je čast snimiti video za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Kao veliku obožavateljicu, uvijek me iznova osnaže vaši izuzetni nastupi i nova povijest koju ste stvorili. U novoj sezoni, nadam se da ćete nastaviti vjerovati u sebe i postići sjajne rezultate. Naprijed Hrvatska, naprijed vatreni!", rekla je.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 04:45