StoryEditor
Grbić po minute u Barcelonu?

Izgubio mjesto kod Dalića i hitno traži novi klub, evo kamo bi mogao otići

Piše Desk  /  08.07.2022., 14:09h

Ivo Grbić, 26-godišnji hrvatski golman, vratio se u Atletico Madrid s posudbe iz Lillea. Grbić je krajem lipnja prošle godine stigao u Lille, koji je prodao sjajnog Mikea Maignana u Milan. U novom klubu za bivšeg golmana Hajduka sve je bilo dobro do 23. kola i visokog poraza od PSG-a 5:1. Bila je to jedna od najgorih Grbićevih utakmica u životu, a direktno je skrivio barem dva gola. Nakon toga više nije dobio priliku.

U Atleticu, koji ga je Lokomotivi platio tri i pol milijuna eura, Grbić ne želi ostati jer mu je konkurencija Slovenac Jan Oblak, jedan od najboljih golmana svijeta. Grbić je u sezoni 2020/21. kad je bio rezerva Oblaku branio samo jednu utakmicu u kupu i ne želi da mu se ponovi takva sezona.

Kraj godine donosi Svjetsko prvenstvo u Kataru, a Grbić je čak ispao s posljednjeg Dalićevog popisa u lipnju. Sada se želi vratiti u reprezentaciju i pokušat će to preko nove posudbe. Madridski AS piše da je Grbić najbliži odlasku u Espanyol. Klub iz Barcelone bi trebao imati i pravo otkupa ako bude zadovoljan nastupima hrvatskog golmana, piše Index.hr.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 14:47