StoryEditor
ep u rukometu

Hrvatski izbornik: Preuzimam odgovornost. Odigrali smo katastrofalno

Piše desk  /  22.01.2024., 17:34h

Hrvatska rukometna reprezentacija ostala je bez izgleda za plasman u polufinale Europskog prvenstva. U utakmici u kojoj je morala pobijediti, doživjela je poraz od Islanda 35:30. Sada joj je još preostao susret s domaćinom, Njemačkom, u srijedu kojim će završiti nastup na Euru.

"Moram odmah reći da preuzimam odgovornost za ovo što smo danas odigrali, a odigrali smo katastrofalno. Igrali smo stalno na neka križanja i gubili lopte, na tome smo izgubili utakmicu. Mislim da smo bili dovoljno dobro pripremljeni za utakmicu, ali nismo probudili žar u igračima. Krivci smo ja i moj stožer", rekao je Perkovac, prenosi Index.hr, pa dodao:

"Mislim da su naša besmislena križanja, koja smo radili cijelu utakmicu, samo izraz nemoći. A onda, kad bi i došli u šanse, promašivali smo ih. Jednostavno nismo bili pravi. Deset obrana je dobro, ali to nije sad nešto ekstremno za golmana. Kuzmanović je možda jedina svijetla točka u našoj igri. Napravili smo u jednoj utakmici tehničkih grešaka za tri utakmice. Nismo igrali nimalo pametno."

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 14:57