Doha, 20.11.2022 - Josip Šutalo u razgovoru s hrvatskim novinarima u trening kampu Al Ersal 3 u Dohi.HINA/ DAMIR SENČAR/ DS -
StoryEditor
transferi

Dinamo odbio 18 milijuna eura za Šutala

Piše desk  /  26.07.2023., 16:36h

Šutalo ima ugovor s Dinamom do 2028. godine, a Transfermarkt ga procjenjuje na 18 milijuna eura.

Ajax je poslao prvu ponudu Dinamu za Josipa Šutala (23). Doznajemo kako je riječ o 18 milijuna eura, plus bonusi. No to je i dalje premalo za vodstvo zagrebačkog kluba, koje za najboljeg stopera i hrvatskog reprezentativca želi dobiti 25 milijuna eura, plus bonuse. Šutalo ima ugovor s Dinamom do 2028. godine, a Transfermarkt ga procjenjuje na 18 milijuna eura, prenosi Index.hr.

Jednog od najvećih hrvatskih talenata dugo prate brojni europski klubovi, među kojima se u posljednje vrijeme najviše isticao nizozemski velikan. Podsjetimo, u utrci za Šutalom je i Fiorentina, što je otkrio dobro upućeni talijanski insajder Fabrizio Romano.

Romano je objavio da talijanski klub Dinamu nudi 12 milijuna eura za Šutala, što je dakle manje od Ajaxove ponude. A kako je hrvatski prvak odbio Nizozemce, jasno je da je Fiorentinin iznos još manje atraktivan.

Šutalo je odigrao 84 utakmice za Dinamo

Šutalo je proizvod Dinamove škole nogometa. U klub je stigao prije devet godina iz Neretve iz Metkovića. Prije dvije godine bio je na posudbi u Istri 1961, a nakon toga se nametnuo u Dinamu i reprezentaciji Hrvatske. Za hrvatske prvake odigrao je 84 utakmice. Zabio je šest golova te četiri puta asistirao. Slavio je tri titule državnog prvaka u Dinamu.

Dnevnik.ba

02. svibanj 2024 15:35