StoryEditor
uoči četvrtfinala

Brazilski mediji: Hrvat puši i rekorde ruši

Piše desk  /  07.12.2022., 12:08h

Hrvatska reprezentacija u petak u 16 sati protiv Brazila igra četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Hrvatska je do četvrtfinala stigla nakon penala i drame protiv Japana, dok je Brazil u osmini finala pregazio Južnu Koreju 4:1 u utakmici u kojoj je nakon pola sata bilo 4:0.

Brazilski mediji uoči utakmice uglavnom pišu kako je Brazil ogroman favorit i već gledaju u budućnost i potencijalne protivnike u polufinalu. O Hrvatskoj pišu s respektom, ali se njom ne bave previše. Brazilski list O Globo objavio je uoči utakmice kratki tekst o Marcelu Brozoviću. Hrvatski veznjak je protiv Japana pretrčao 16.7 kilometara, čime je za 400 metara popravio vlastiti rekord iz utakmice s Engleskom u polufinala prošlog Svjetskog prvenstva.

Kupovao cigarete nakon ispadanja s Eura

"Brozović je popravio vlastiti rekord iako vrijedi naglasiti da su obje utakmice trajale 120 minuta. Ono što je zanimljivo je da je Brozović pušač i da je nekoliko puta uhvaćen kako puši. Osim toga, objavio je i fotografiju iz Interove svlačionice na kojoj puši cigaretu nakon osvajanja talijanskoga kupa", piše O Globo i dodaje:

"U komentarima ga je bivši suigrač Radja Nainggolan pitao: 'Ti pušiš?', a Brozović mu je odgovorio: 'Povremeno.' Nije mu to prvi put. Nakon ispadanja s Eura prošle godine uhvaćen je kako u dućanu kupuje cigarete, a na Instagramu je objavio i fotografiju na kojoj puši shishu."

Oduševio suigrače

Inter je u svibnju ove godine pobijedio Juventus 4:2 u finalu talijanskoga kupa, a Brozović je nakon toga objavio fotografiju s cigaretom s Interovim rezervnim golmanom Cordazom. Mjesec dana kasnije Hrvatska je u Ligi nacija pobijedila Francusku, a Brozović je ponovno pokupio tisuće lajkova.

Objavio je fotografiju kako sjedi na podu svlačionice. Kraj njega je bila boca piva, a u ruci kubanka uz komentar "Kubanka gori!". 

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 11:29