Detalji potjere za Vukovarkom: Oštetila 5 auta i imovinu memorijalne bolnice, ozlijeđeni policajciSCREENSHOT - Index/Facebook
StoryEditor
i njoj pružena pomoć

Detalji potjere za Vukovarkom: Oštetila 5 auta i imovinu memorijalne bolnice, ozlijeđeni policajci

Piše desk  /  02.06.2022., 10:55h

Policija je objavila službeno priopćenje u vezi s jučerašnjom potjerom za 51-godišnjom vozačicom osobnog automobila u Vukovaru. Žena je automobilom oštetila više vozila.

"Policijski službenici PU Vukovarsko-srijemske su jučer 1. lipnja, a na temelju dojave kako je vozač osobnog automobila oštetio više drugih osobnih automobila, intervenirali u Vukovaru te su policijske ophodnje brzo pronašli to vozilo i identificirali osobu, odnosno, utvrdili smo da je tim vozilom upravljala 51-godišnja Vukovarka", priopćili su iz vukovarske policije.

Vozačici i policajcima pružena liječnička pomoć

Utvrđeno je da je Vukovarka automobilom oštetila pet vozila i imovinu Nacionalne memorijalne bolnice u Vukovaru te su pritom lakše tjelesno ozlijeđena dva policijska službenika. Policija je nakon očevida utvrdila da automobil nije u vlasništvu 51-godišnjakinje te da je na cestama Vukovara u kratkom vremenskom razdoblju počinila više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Poslije toga je u ulici Ivana Gundulića primjenom sredstava prisile spriječena u daljnjem činjenju prekršaja.

Vozačici je pružena liječnička pomoć u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru, kao i dvojici policijskih službenika, nakon čega je vozačica zadržana na daljnjem liječenju. PU vukovarsko-srijemska nastavlja s kriminalističkim istraživanjem, priopćili su iz policije, prenosi Index.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 12:33