StoryEditor
više se ne skrivaju

Zaljubljeni političar i glumica na zabavi potvrdili šuškanja o vezi

Piše desk  /  22.06.2022., 07:36h

Par je nekoliko puta snimljen u romantičnim šetnjama po Zagrebu. Kristina i Marin prate se na društvenim mrežama i rado si lajkaju objave vezane za kućne ljubimce, duhovne i ljubavne citate

Par je došao zajedno držeći se za ruke i izgledali su vrlo zaljubljeno, rekao nam je čitatelj za glumicu Kristinu Krepelu (42) i Marina Miletića (42), saborskog zastupnik Mosta, pišu 24 sata.

Prve službene fotografije snimili su na bijeloj ljuljački.

Na zabavu su stigli modno usklađeni. Kristina se odlučila se crni top i bijelu suknju, a Marin za bijelu košulju i sivkaste traperice.

image

21.06.2022., Zagreb - Veliki party u hotelu Esplanade povodom drugog rodjendana podcasta Ane Radisic koju je uvelicao koncert Matije Cveka. Marin Miletic i Kristina Krepela Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

MARKO LUKUNIC/PIXSELL - Pixsell

Kada su prvi put snimljeni na Maksimiru, par još nije bio spreman potvrditi vezu.

- Pa, zar se ne smijem prošetati ni s kim bez da me pitaju je li to netko novi u mom životu - našalila se Kristina pa nastavila:

- Svi znaju da nikad nisam previše pričala o svom životu. Privatno je privatno i po tom pitanju sam diskretna i povučena osoba, tako da to držim za sebe. Moj privatni život je moja oaza i moje utočište - rekla nam je glumica.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 05:08