StoryEditor
zastupnik most-a

Miletić prozvao Plenkovića: "Vratite Boyse kući, kad ste mogli prijatelje Možemo iz Zambije, možete i njih"

Piše desk  /  23.11.2023., 10:22h

Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić na društvenim mrežama ponovno je prozvao Vladu jer ne radi ništa po pitanju zatočenih Boysa u grčkim zatvorima.

Mostov zastupnik pozvao ponovno je pozvao premijera Andreja Plenkovića da navede što je sve učinio kako bi pomogao pripadnicima Bad Blue Boysa koji se gotovo tri mjeseca nalaze u grčkim zatvorima zbog sudjelovanja u masovnoj tučnjavi u Ateni.

Miletić je ponovno istaknuo nepravdu usporedivši slučaj Dinamovih navijača u grčkim zatvorima sa slučajem iz Zambije.

"Vratite naše Boyse kući‼️ Plenković i Gordan Grlić-Radman su se razletjeli po cijelom svijetu, potrošili vagon novca poreznih obveznika, pokrenuli diplomatsku ofenzivu da vrate kući njihove prijatelje povezane s Možemo političkom opcijom iz daleke Zambije optužene za trgovinu djecom iz Konga. I svi znamo što je istina - ali, politika i moć sjena odradili su situaciju", naveo je Miletić u svojoj objavi na X-u, nekadašnjem Twitteru. 

‘Vratite nam naše Hrvate doma‘

"Sada imamo naše Hrvate, pripadnike BBB koji tri mjeseca trunu po grčkim zatvorima, potpuno nedužni za najteže ili bilo kakve teže prijestupe (dokazano je da naši momci NISU krivi za ubojstvo Grka) - Plenković i Gordan Grlić - Radman se prave blesavi". 

"Ja sam rođeni Riječanin, navijač Rijeke, volim svoj grad najviše na svijetu, ali mrzim nepravdu više od svega. A ovdje se radi o velikoj nepravdi koja se čini našim građanima. Među Boysima ima maturanata, mladost naša. Vratite nam naše Hrvate  doma, jer će vam prosvjedi seljaka biti blaga kamilica Plenkoviću na daljinski Bruxellesa", istaknuo je Miletić.

Podsjećamo u četvrtak će se održati prosvjed slavonskih poljoprivrednika i svinjogojaca koji su nezadovoljni Vladinim mjerama suzbijanja afričke svinjske kuge. Na prosvjedu su najavili blokadu prometnica i graničnih prijelaza. 

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 13:27