StoryEditor
dizanje tenzija

Udruga bošnjačkih generala pozvala bošnjačke stranke u zajednički front: Država je prioritet

Piše DESK  /  12.01.2022., 13:46h
Članovi udruge bošnjačkih generala Bosne i Hercegovine u priopćenju za javnost traže uspostavljanje jedinstvenog političkog fronta svih bošnjačkih patriotskih parlamentarnih stranaka na nivou Bosne i Hercegovine i hitno zaustavljanje bespredmetnih predizbornih debata i beskorisnih “naduravanja” - priopćeno je iz te udruge.

Smatraju kako je krajnje vrijeme da svi zajedno definiramo jedan cilj i prioritet, to je obrana ustavno-pravnog poretka Bosne i Hercegovine kroz sve državne institucije.

-Moramo poslati snažnu poruku, prijateljima i onima drugima, da smo jedinstveni i da nećemo nikad pokleknuti u obrani civilizacijskih normi i vrijednosti uspostavljenih kroz vjekovni zajednički život u Bosni i Hercegovini. Ne smijemo dozvoliti da, radi predstojećih izbora i političkog nadigravanja, zaboravimo što nam je najvažnije. Država Bosna i Hercegovina mora biti prvi prioritet političkog djelovanja u ovom izazovnom historijskom trenutku - ističe se u priopćenju za javnost u povodu pogoršanja društveno-političke i sigurnosne situacije u BiH.

Udruga bošnjačkih generala Bosne i Hercegovine će tražiti susrete sa rukovodstvima parlamentarnih stranaka na nivou Bosne i Hercegovine i ‘jasan i glasan politički odgovor na sve atake i pokušaje destrukcije države i njenih institucija’.

Dnevnik.ba

06. svibanj 2024 18:56