StoryEditor
smrt milijunaša

U Hrvatskoj preminuo američki biznismen: Opraštaju se Beckhamovi, Kardashianke, Serena Williams...

Piše desk  /  02.09.2022., 09:50h

Ridinger je s obitelji krstario jahtom po Jadranu, a kako pišu američki mediji preminuo je od plućne embolije. ‘Ovo je bio naš prvi odmor u tri godine, nagla plućna embolija ukrala ga je od nas‘, napisala je supruga

Poznati američki biznismen iz Miamija J.R. Ridinger preminuo je sa 63. godine iznenadno na jahti za vrijeme ljetovanja u Hrvatskoj.

Ridinger je s obitelji krstario jahtom po Jadranu, a navodno je preminuo od plućne embolije, kako piše Page Six.

Američki biznismen osnivač je tvrtke Maket America, a sa svojom suprugom Loren bio je jedan od viđenijih pripadnika društvene scene Miamija.

Košarkaš Scottie Pippen oprostio se na Twitteru:

'Izgubili smo jednog dobrog čovjeka odlaskom mog prijatelja. J.R. mi je bio velika pomoć i podrška kad sam počinjao svoj život nakon košarke, dao mi je dragocjene savjete i učio me kako da postanem poduzetnik', napisao je.

Često su bili u društvu slavnih poput Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Marca Anhonyja, Scottiea Pippena i bračnog para Beckham.

Obitelj posjeduje skupocjenu jahtu, ali je ona trenutno na remontu tako da su na Jadranu bili s unajmljenim brodom.

- Ovo je bio naš prvi odmor u tri godine, nagla plućna embolija ukrala ga je od nas. U samo jednoj sekundi je otišao - napisala je njegova supruga na Facebooku.

Victoria Beckham i Khloe Kardashian odmah su na društvenim mrežama uputile sućut ožalošćenoj obitelji.

Napisale su da su 'izgubile velikog vizionara, a svijet je izgubio strastveno ljudsko biće koje je vjerovalo u druge ljude čak više nego što su oni vjerovali sami u sebe. Nijedna riječ ne može adekvatno izraziti naš šok, našu bol i našu ogromnu tugu zbog J.R.-eve prerane smrti. J.R. bi želio da mu odamo počast tako što ćemo se posvetiti nastavku rada koji je on toliko volio'.

"Shrvana sam zbog tebe, ali i zajedno s tobom", poručila je tenisačica Serena Williams ožalošćenoj supruzi.

Beckhamovi su se također javili Loren te joj izrazili svoju ljubav i podršku.

"Volimo te", napisao je David Beckham, dok je Victoria poručila: "Toliko te volimo, Loren. Šaljem vam ljubav i svjetlo."

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 19:03