StoryEditor

Teška ozljeda: Hrvatskog rukometaša čeka dug oporavak

Piše D  /  28.11.2018., 07:11h

Nakon što je jučer hrvatski rukometni reprezentativac Domagoj Pavlović na nosilima napustio teren danas je operiran i sad ga čeka dugi oporavak.

Pavlović je potvrdio HRT-u kako je operacija bila uspješna, ali da se radi o frakturi fibule i ligamenta zgloba te će oporavak trajati 3 mjeseca, a točnije će informacije biti poznate nakon dodatnih pretraga.

Na susretu njemačkog kupa između Kiela i Melsungena Pavlović se u prvom napadu, nakon samo 30 sekundi igre, sudario s Domagojem Duvnjakom i završio na parketu. Nakon pada, ostao je ležati s bolnom grimasom na licu i držao se za lijevu nogu. Liječnička služba mu je odmah pružila pomoć na terenu, a onda su ga na nosilima iznijeli iz dvorane.

Krenuo je između dva tri igrača, noga mu je ostala ispod. Desila se poluga i samo je vrisnuo. Vidjeli smo da nije baš najbolje, došlo je medicinsko osoblje, ali pošto nije mogao trpjeti bolove morali su ga uspavati na terenu. To je zaista bila dramatična situacija pred punom dvoranom, baš ružna slika, horor scena, rekao je njegov suigrač u klubu i reprezentaciji Marino Marić.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 11:33