StoryEditor

Njemačka: Užasna ozljeda hrvatskog reprezentativca nakon sudara s Duvnjakom

Piše D  /  28.11.2018., 07:11h

Muk i užas u dvorani Sparkassen-Arene u Kielu!

Hrvatski rukometaš Domagoj Pavlović koji nastupa za njemačkog prvoligaša Melsungen, zadobio je stravičnu ozljedu skočnog zgloba koja bi ga mogla koštati karijere. Bivši rukometaš PPD Zagreba stradao je nakon duela sa sunarodnjakom Domagojem Duvnjakom nakon kojeg je nezgodno doskočio samo tridesetak sekundi od početka utakmice.

Liječnici su odmah uletjeli na parket, a prekid je trajao čak 20 minuta dok se Pavlović previjao u bolovima, a Domagoj Duvnjak se nije želio odvajati od svog reprezentativnog kolege. 

Iz kluba su preko društvenih mreža poslali poruke podrške nesretnom hrvatskom rukometašu.

Momak iz Ivanić Grada bit će operiran u srijedu, a slijedi mu dugotrajna pauza. Na prvu prognoze izgledaju zaista crno i vjerojatno mu je upitan nastavak karijere. 

Kiel je utakmicu pobijedio sa 19:31.

Najveći pehist među rukometašima

FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell

Pavlović je prve rukometne korake napravio u Ivanić Gradu.

Bio je član MRK Dugo Selo, RK Dubrava i RK PPD Zagreb u kojeg dolazi 2014.godine. Igrao je tri godine za omladinske selekcije Hrvatske, ali svaki put kad je trebao nastupiti za seniore, zadesila ga je neka ozljeda. 

Bez nastupa na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru ostao je zbog ozljede ramena, a leđa su bila problem pa nije bio ni na Europskom prvenstvu u Poljskoj, a prošle godine slomio je palac. 

Ovaj stravičan lom noge samo je jedna u nizu kalvarija hrvatskog rukometaša i sada mu je karijera dovedena u pitanje.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 19:36