StoryEditor
nsrs

Stanić vikao na Dodika: “Tata ti trabunja!“

Piše desk  /  27.10.2021., 15:33h
Tijekom današnje posebne sjednice Narodne skupštine RS-a došlo je do verbalnog sukoba između Miladina Stanića, zastupnika SDS-a, i Milorada Dodika, srpskog člana Predsjedništva BiH.

- Vi ste umislili da sve počinje i završava s vama. Slažemo se prije svega u činjenici da mi ne možemo prihvatiti nametnute zakone od strane visokog predstavnika. Ne možemo i nećemo, i da ste najgori na svijetu bit ćemo suglasni s vama. Također se ne slažemo i s nametnutim presudama i odlukama Ustavnog suda BiH. Ali mi nećemo da nas slijepac vodi i nećemo biti slijepo poslušni - rekao je Stanić.

Zastupnik SDS-a zatim je nastavio:

- Neprijatelji ratuju, prekinu rat i prave dogovor, a vi mislite da ste bogom dani, da je vama dopušteno sve, izuzev toga što ste prevršili svaku mjeru oko pljačke, da mislite da Parlamentom RS-a treba mlatiti kako se dopada jednom čovjeku. Samo je on važan, samo on ima pravo pljačkati, štititi obitelji, svi mi ostali nemamo pravo. I samo da znate, ako bilo što izgovorite na bezobrazan način, kao što ste to do sada radili prema oporbi, napustit ćemo sjednicu.

Dodik mu je odmah replicirao:

- Drago mi je, gospodine Staniću, da imate takvu inspiraciju i da vas moja pojava tako inspirira i omogućava vam jak imunitet, da ste stalno u naponu. Mislim da mašite skroz, ništa novo niste rekli osim što trabunjate stalno isto.

Zatim ga je Stanić prekinuo:

- Tata ti trabunja! Ne možeš mi govoriti ružne riječi - povikao je Stanić nazivajući ga idiotom.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 05:27