Čovjek u Sarajevu ilegalno se spojio na ulični hidrant kako bi napunio bazen, objavili su iz sarajevske komunalne tvrtke Vodovod i kanalizacijeFACEBOOK -
StoryEditor
UHVAĆEN NA DJELU

Samo u BiH: Bazen punio iz uličnog hidranta

Piše desk  /  24.07.2022., 19:59h

Čovjek u Sarajevu ilegalno se spojio na ulični hidrant kako bi napunio bazen, objavili su iz sarajevske komunalne tvrtke Vodovod i kanalizacije.

- Dana 23.07.2022.godine oko 01:00 sat pripadnici Službe za kontrolu, KJKP "ViK"d.o.o. Sarajevo, utvrdili su neovlašteno korištenje komunalne vodne usluge. Nakon što smo dobili informaciju o navedenom događaju u naselju Kobilja Glava, ekipe Službe kontrole izašle su na lice mjesta i tom prilikom utvrdili neovlašteno korištenje vodne usluge, na način da je jedan od potrošača s uličnog hidranta neovlašteno koristio vodu, tako što je punio privatni bazen za kupanje - stoji u priopćenju, a protiv osobe će se poduzeti zakonom predviđene mjere i radnje, prenosi Večernji list.

- Protiv osobe koja je neovlašteno koristila vodu poduzet će se zakonom predviđene mjere i radnje. Ovom prilikom zahvaljujemo se građanima na suradnji i pruženoj pomoći - dodali su.

Dnevnik.ba

01. veljača 2023 17:09