StoryEditor
ramo isak

Prvi policajac Federacije najavio: Naredna godina će biti godina borbe protiv visoke korupcije

Piše fena  /  27.12.2023., 17:34h

Federalni ministar unutarnjih poslova Ramo Isak čestitao je građanima Bosne i Hercegovine predstojeće novogodišnje praznike uz poruku kako je uvjeren da će naredna godina biti bolja od 2023. godine.

- U tijeku 2023. godine imenovan je novi saziv Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, a čime su stvoreni uvjeti da se napokon krene u obračun s korumpiranim sistemom koji je najveću štetu nanosi građanima naše zemlje.

U ovoj godini uspjeli smo pokrenuti brojne aktivnosti u oblasti borbe protiv kriminala, a Federalna uprava policije u sastavu Federalnog ministarstva unutarnjih poslova uspješno je realizirala brojne akcije u kojima su počinitelji kaznenih djela izvedeni pred lice pravde.

Službeno mogu najaviti kako će 2024. godina biti godina borbe protiv korupcije, a posebno borbe protiv visoke korupcije. Uvjeren sam kako ćemo uspjeti obračunati se sa svim pojedincima, bez obzira na dužnosti koje obnašaju ili koje su obnašali i društveni status koji imaju, a koji su na bilo koji način sudjelovali u koruptivnim radnjama. Građane naše zemlje pozivam da bez straha prijavljuju korupciju koja razara bosanskohercegovački sistem i koja tjera mlade ljude iz Bosne i Hercegovine.

Svim građanima Bosne i Hercegovine čestitam novogodišnje praznike s porukom da samo zajedničkim radom možemo od Bosne i Hercegovine napraviti sigurnu, ekonomski prosperitetnu i pravnu državu - navodi se u čestitci Isaka, priopćeno je iz FMUP-a.

Dnevnik.ba

03. svibanj 2024 00:28