StoryEditor
pisanje portala

Ministrovi sinovi pretukli muškarca u Zenici, u 4 sata ujutro išli u stanicu da se događaj briše iz evidencije

Piše desk  /  12.04.2024., 21:07h

Arnel i Aldin Isak, sinovi Rame Isaka, federalnog ministra unutrašnjih poslova, pretukli su muškarca u Zenici na benzinskoj crpki "DHD", potvrđeno je za portal "Avaza" iz policije.

- U tom događaju sudjelovali su A.J., rođen 1998. godine s jedne strane, dok su s druge strane sudjelovali D.A., rođen 2004. godine, I.A., rođen 1996. godine i I.A., rođen 2000. godine, svi iz Zenice, kojom prilikom je lice A.J. zadobilo teške tjelesne povrede, koje su konstatirane u Kantonalnoj bolnici Zenica.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužitelj Kantonalnog tužiteljstva Zeničko-dobojskog kantona po čijim uputama su lica D.A, I.A. i I.A. ispitana u svojstvu osumnjičenih, a nakon kompletiranja svih dokaza i obavještenja protiv istih će Kantonalnom tužiteljstvu Zeničko-dobojskog kantona biti dostavljen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu "Sudjelovanje u tuči - rečeno je iz policije portalu "Avaza".

Portal "Avaza" saznaje da su članovi obitelji Isak ranije u četiri sata ujutro dolazili u policijsku stanicu u Zenici, da se ovaj događaj ne evidentira odnosno da se ne unose nikakvi podaci o obitelji Isak.

Također, naprasno je izbrisan i snimak s nadzornih kamera koje su zabilježile aktere ovog incidenta.

27. svibanj 2024 01:56