StoryEditor
"Vikinzi: Valhalla"

Novi veliki uspjeh hrvatskog glumca: Goran Višnjić će glumiti u jednoj od najpopularnijih Netflixovih serija

Piše desk  /  09.06.2022., 13:56h

Goran Višnjić na Instagramu se pohvalio da je dobio ulogu u trećoj sezoni Netflixove megapopularne serije "Vikinzi: Valhalla".

Proslavljeni glumac Goran Višnjić, koji već godinama gradi karijeru u inozemstvu, nakon "Hitne službe" dobio je ulogu u još jednoj megapopularnoj seriji, piše dnevnik.hr.

Višnjić će se pridružiti ekipi iz Netflixove serije "Vikinzi: Valhalla" u trećoj sezoni, a utjelovit će Erika Crvenog, legendarnog vikinškog oca Leifa Eriksssona, kojeg glumi Sam Corlett, i Feydis, koju glumi Frida Gustavsson, koji živi u egzilu na Grenlandu zbog zločina koje je počinio na Islandu i u Norveškoj, piše Deadline.

Goran se novom ulogom pohvalio i na Instagramu.

"Ovo će biti zabavno. Jedva čekam", napisao je uz sliku članka iz Deadlinea, a vijest je obradovala njegove brojne obožavatelje.

"Ovo je sjajno", "Čestitam, jedva čekam", "Bravo majstore", "Odlične vijesti", neki su od brojnih komentara podrške koje je dobio.

Višnjić je svoju bogatu karijeru posljednjih dvadesetak godina gradio u Hollywoodu, u kojem se probio ulogom doktora Luke Kovača u hit-seriji "Hitna služba", a prošle se godine iz Kalifornije s obitelji preselio u Veliku Britaniju.

Dnevnik.ab

15. travanj 2024 13:16