StoryEditor
"kapetani"

Luka Modrić zvijezda novog serijala koji će se emitirati na Neftlixu

Piše desk  /  16.04.2022., 09:54h
Nogometnim i sportskim zaljubljenicima svakako će biti više nego interesantno vidjeti što se događa "iza kulisa" i što kao lider znači Modrić, u prvom redu hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

U svijetu "streaming" platformi pojavila se još jedna, a iz nje stoji Svjetska nogometna federacija (FIFA), što već u startu sugerira da će se na njoj moći pronaći mnoštvo nogometnog sadržaja. Za hrvatske i Realove navijače, a i sve fanove Luke Modrića, to je bitno jer se na FIFA+ planira prikazati i serijal u kojem bi on imao jednu od glavnih uloga. A da stvar bude još i bolja, dokumentarac planira otkupiti Netflix!

Naime, FIFA će ubrzo predstaviti spomenuti serijal pod nazivom "Kapetani", koji detaljno prati šest kapetana u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Uz Modrića, uključeni su Pierre-Emerick Aubameyang (Gabon), Brian Kaltak (Vanuatu), Andre Blake (Jamajka), Hassan Maatouk (Libanon) i Thiago Silva (Brazil).

Ipak, činjenica da se Netflix zainteresirao za serijal, kako doznaje 24sata, podiže sve skupa na jednu podosta višu razinu i mogao bi spomenutim kapetanima, posebno najzvučnijem među njima, itekako podići popularnost.

Modrić u 37. godini žari i pali nogometnim travnjacima, ali ujedno vodi i miran privatni život, zbog čega će rijetko biti na naslovnicama ili u fokusu javnosti. Ukratko, njemu pažnju donose njegova nogometna umijeća. Ili, nešto manje, situacije kao novi ugovor s Realom.

Stoga, nogometnim navijačima svakako će biti više nego interesantno vidjeti što se događa "iza kulisa" i što kao lider znači Modrić, u prvom redu hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Zainteresirani mogu provjeriti što se trenutno nudi na FIFA+ jer sav sadržaj je besplatan.

Dnevnik.ba

02. svibanj 2024 09:53