StoryEditor
bivši ministar

Nepismeni Mektić ušao u raspravu s tviterašima: Psovao i konstruirao rečenice nedostojne osnovne škole

Piše desk  /  24.11.2021., 10:43h
Ministar se, osim nepriličnim riječima, istaknuo i omaškama i razinom pismenosti koja je debelo ispod razine funkcije koju je obnašao.

Dragan Mektić, bivši ministar sigurnosti BiH, izazvao je lavinu komentara na društvenoj mreži Twitter nakon jedne naizgled bezazlene objave, koja je pokrenula žustru raspravu, kako on kaže, s "Dodikovim botovima".

Mektić je razočarano objavio kako članovi njegove obitelji napuštaju Bosnu i Hercegovinu.

-Meni se j**e za ovakvu Republiku Srpsku, odlazi mi sestrić (dipl. ing. građevine) i njegova supruga (mašinski ing.) sa troje male djece u Graz, jer ovdje ne mogu preživjeti, poručio je Mektić uz psovke, a onda je uslijedila burna rasprava uz psovke.

Tako su neki Mektiću ironično predložili da sam pomogne svom sestriću, a onda je uslijedio brzi odgovor: "Ja da mu dajem, njih dvoje inžinjeri ne mogu zaraditi za mjesec života, a ja sam svoju glavu sto puta stavio u torbu za Republiku Srpsku. To vi botovi što dobivate, to je samo vaša privilegija", poručio je Mektić.

No, okršaj se nastavio.

-Pa što i ti ne ideš kad ovdje ne valja, ili što nisi ubijedio sestrića da je ovdje dobro. Kako tebi, tako i njemu, upitao je Mektića jedan od korisnika Twittera, a Mektić je u svom stilu odgovorio: "Kako ga ubijediti kada sa platom ne može preživjeti. To samo vama ide od ruke", uzvratio je.

Ovdje nije kraj raspravi koja je uz teške riječi čini se otišla u nedogled, a sve komentare i replike pogledajte na službenom Twitter profilu Dragana Mektića.

Dnevnik.ba

17. svibanj 2024 13:16