StoryEditor
popularni novinar

Fabrizio Romano zbog Gvardiola dobio opomenu od Twittera za širenje lažnih vijesti

Piše desk  /  01.08.2023., 14:13h

Fabrizio Romano, najpoznatiji svjetski izvor za transfere nogometaša, dobio je opomenu od Twittera za širenje lažnih vijesti. Popularni 30-godišnji Talijan, koji na Instagramu ima skoro 20 milijuna pratitelja, bavi se prognozama transfera nogometaša. No često mu se dogodi i pogreška.

Zbog jednog takvog novog promašaja reagirao je i Twitter opomenuvši ga. Zanimljivo, radi se o mogućem transferu Joška Gvardiola iz RB Leipziga u Manchester City. Poznato je da klub engleskih i europskih prvaka želi hrvatskog stopera, no Romano je otišao predaleko u ekskluzivi iz 19. srpnja.

Tada je napisao da Gvardiol prelazi kod Pepa Guardiole i sve začinio svojom trademark uzrečicom "Here we go!", po kojoj je prepoznatljiv na Twitteru i koja označava da je posao završen.

"Dogovor o visini odštete između Cityja i Leipziga je postignut. Koliko shvaćam, Gvardiol je odradio prvi dio liječničkih pretraga i posao je pred potpisivanjem. Svoje je uvjete suradnje s Cityjem Gvardiol dogovorio prije jedan mjesec", napisao je tada Romano.

Problem za Romana i razlog opomeni bile su riječi Leipzigovog sportskog direktora Maxa Eberla koji je rekao da su dvije strane u pregovorima još jako udaljene i da Gvardiol nije odradio nikakav liječnički pregled. Sutradan je Romano ispravio svoju informaciju.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 23:03