StoryEditor
vlatka pokos:

"Ne mislim ostati u Hrvatskoj jer ne pristajem na ucjene i ponižavajuću plaću"

Piše desk  /  11.02.2022., 15:25h
Bivša članica grupe ‘Srebrna krila‘ krajem siječnja vratila se u Zagreb zbog sudjelovanja u showu ‘Ples sa zvijezdama‘. Iako ju puno stvari veže za rodni kraj, tu će ostati najviše dva mjeseca, otkriva

Žalim što se plesu nisam profesionalno posvetila u većoj mjeri tijekom karijere. Ovo je za mene sjajna prilika da isprobam totalno drugačiji pristup plesu i upravo taj izazov je moj glavni motiv za sudjelovanje u ovom projektu. Oduševljena sam mojim plesnim partnerom i vjerujem da imamo odličnu kemiju kao par, rekla je Vlatka Pokos (51) u intervjuu za Dnevnik.hr u kojem se osvrnula na sudjelovanje u novoj sezoni televizijskog showa 'Ples sa zvijezdama'. Osim novog projekta, Vlatka je prokomentirala kako se osjeća nakon povratka u Hrvatsku, prisjetila se pjevačke karijere i otkrila postoji li nova ljubav u njezinom životu. 

- Glazba je dio mene, oduvijek je bila, a ples onda dolazi prirodno - kazala je Vlatka i priznala da već ima omiljeni stil plesa: 

- Obožavam latino glazbu i sve vrste latino plesova. Ta glazba i plesni pokreti su vrlo senzualni i strastveni i ženstveni. Ne mogu odoljeti latino glazbi, odmah se počnem kretati u ritmu. 

Što se tiče straha od plesnih nastupa, Vlatka ga nema. Kako kaže, dat će sve od sebe da ne razočara partnera i publiku. 

S obzirom na to da duže vrijeme nije bila u Hrvatskoj, Pokos je ispričala kako se osjećala kada je ponovo prošetala ulicama  Zagreba. 

- To je moj grad. Poznajem svaku ulicu i uvijek to u meni izazove tople emocije - rekla je i dodala da su njoj bliski ljudi reagirali pozitivno, ali da je bilo i onih koji su se 'zabrinuli' hoće li izdržati plesni tempo. U dalekoj Kanadi, priznaje, najviše joj nedostaju prijatelji i obitelj. Nastup u 'Plesu sa zvijezdama' posvetila je mami, koja je, kako kaže, imala težak život. 

Između ostalog, ova bivša glazbenica, nekadašnja članica grupe Srebrna krila, osvrnula se i na prerani odlazak legendarnog pjevača Akija Rahimovskog, čija smrt je 22. siječnja šokirala glazbenike iz cijele regije.

- Kad sam pročitala tu užasnu vijest provela sam čitav dan plačući i slušajući predivnu glazbu Parnog Valjka i Akijev neponovljivi glas. Toliko emocija i divnih uspomena - rekla je. 

Naime, iako je Vlatka i dalje ostala vrlo tajanstvena što se tiče ljubavnog statusa, o povratku u Hrvatsku 'za stalno' ima jasan stavi i ne krije ga.

- Ne mislim tu ostajati jer ne pristajem na ucjene i ponižavajuću plaću. U Hrvatskoj ću, što ovisi o tome koliko dospijem u natjecanju, ostati oko dva mjeseca - rekla je za Jutarnji list.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 05:48