StoryEditor
Novi Travnik

Navijači Hajduka darivali krv za pacijente bolnice u Novoj Biloj

Piše fena  /  18.01.2024., 19:54h

Članovi Društva prijatelja Hajduka Novi Travnik novu godinu započeli su humanitarnom akcijom dragovoljnog darivanja krvi za pacijente Hrvatske bolnice ‘‘Dr. fra Mato Nikolić‘‘ u Novoj Biloj.

Jedna je to u nizu akcija je koje su u zadnje vrijeme proveli vrijedni članovi Društva. Član Društva Dragan Matošević kazao je kako je odziv Novotravničana, navijača i simpatizera splitskog kluba, jako dobar.

- DPH Novi Travnik i ovu godinu započinje jednom lijepom akcijom. Riječ je o akciji darivanja krvi u suradnji s Hrvatskom bolnicom ‘Dr. fra Mato Nikolić‘ u Novoj Biloj i Crvenim križem općine Novi Travnik. Akcija se odvija u našim prostorijama, valja istaknuti da je odziv i više nego dobar - rekao je Matošević.

Prostorije Društva krase i fotografije nekoliko dosad provedenih akcija, među kojima je i nedavni odlazak na utakmicu Prve hrvatske nogometne lige između Hajduka i Osijeka na splitskom Poljudu, gdje su najmlađi članovi imali priliku osjetiti atmosferu i na samom travnjaku. Njih su, naime, prije početka utakmice na travnjak izveli igrači Hajduka, a velikim pljeskom nagradila ih je poljudska publika.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 05:16