StoryEditor
salva uvreda

Luka Bulić onemogućio komentiranje slike s Ivom Šulentić

Piše desk  /  21.12.2022., 18:43h

Luka Bulić je onemogućio komentiranje svoje fotografije s kolegicom Ivom Šulentić koja je nastala na dočeku Vatrenih koji su zajedno vodili. Razlog je prilično jasan - na ostalim objavama popularnog voditelja osvanulo je mnoštvo negativnih komentara na račun programa dočeka, a ekipa koja vrijeđa Ivu Šulentić na njezinom profilu angažirala se i kod Bulića.

"Bijelo crvena polja hrvatska…", napisao je Bulić u opisu fotke gdje nasmijan pozira s Ivom. Slika je skupila više od 5000 lajkova, prenosi Index.hr.

Podsjetimo, i Iva Šulentić našla se na udaru obožavatelja Dejana Lovrena i mase bijesnih navijača nakon dočeka Vatrenih u Zagrebu. Voditeljicu su počeli napadati na Instagramu i to ispod fotografije iz Bruxellesa koju je objavila krajem studenog. 

Količina uvreda ispod fotografije je nevjerojatna, no većina komentara nema veze s kritikom na račun vođenja dočeka. Najviše komentara odnosi se na Dejana Lovrena, a njegovi fanovi misle da je Šulentić prekinula nogometaša u pjevanju Thompsonove pjesme.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 08:45