StoryEditor
oprostila se

Još jedno poznato lice napušta RTL: "18 godina je puno..."

Piše desk  /  03.09.2022., 14:23h

-Na RTL-u sam odrasla, stekla prijateljstva za cijeli život, udala se, rodila. I naučila raditi. Moj poslovni i osobni rast na RTL-u je nemjerljiv. Hvala svima koji su u tom rastu sudjelovali, jer najveća vrijednost ove televizije su uvijek bili ljudi - napisala je Edita Misirić Vrkljan u objavi kojom je obznanila da je njezinom putu na RTL-u došao kraj.

Nakon 18 godina provedenih na RTL televiziji novinarka i voditeljica Edita Misirić Vrkljan (42) oprostila se od televizije na kojoj je napravila svoje prve televizijske korake. Da odlazi pratiteljima je otkrila emotivnom objavom na svom Instagramu.

- Osamnaest godina je puno. Na RTL-u sam odrasla, stekla prijateljstva za cijeli život, udala se, rodila. I naučila raditi. Moj poslovni i osobni rast na RTL-u je nemjerljiv. Hvala svima koji su u tom rastu sudjelovali, jer najveća vrijednost ove televizije su uvijek bili ljudi. Itekako je vrijeme za novo poglavlje u životu, ali odlasci nikada nisu jednostavni - napisala je Edita uz fotografiju na kojoj pozira ispred zgrade RTL-a  u Krapinskoj 45 u Zagrebu.

Za večernji list je odbila odavati svoje daljnje planove, kao i mjesto na kojem će nastaviti svoj profesionalni put. 

Inače, Editina objava uslijedila je dva tjedna nakon što je s RTL-a stigla vijest o ukidanju emisije "Exkluziv" koja je godinama bila jedan od najprepoznatljivijih brendova ove televizije i u čijoj je redakciji proteklih godina radila i Edita Misirić Vrkljan. 

- Nakon četiri godine prikazivanja RTL prestaje s emitiranjem emisije 'Exkluziv'. Uzimajući u obzir sve parametre te želje naših gledatelja, smatramo kako je došlo vrijeme za promjene. Scenu i događanja nastavljamo pratiti putem našeg informativnog programa i portala. Zahvaljujemo se timu 'Exkluziva' na njihovu radu i predanosti projektu - poručili su tada s RTL-a.

Zadnje četiri godine emisiju su obilježili razgovori s brojnim svjetskim i domaćim slavim osobama te su gledatelji iz emisije u emisiju mogli saznati sve zanimljivosti s domaće i strane estradne scene. Tijekom godina mijenjali su se urednici i voditelji emisije, a mijenjale su se i rubrike u emisiji i do ukidanja Exkluziv je vodila Ana Radišić.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 10:33