StoryEditor
urednik stanja nacije

Šprajc: RTL me nakon ekscesa s gaćama poslao na razgovor s uglednim psihijatrom

Piše desk  /  20.07.2022., 09:28h

Nakon što je odjavio devetu emisiju "Stanje nacije" Šprajc je ustao i iz kadra odšetao u košulji i sakou i donjem rublju.

Ove godine Zoran Šprajc se na RTL-u upustio u novi projekt naziva Stanje nacije, a vođenje i uređivanje RTL Direkta prepustio je kolegici Mojmiri Pastorčić. Njegova nova emisija emitira se petkom na RTL-u, a u petak je Šprajc odradio posljednju ovosezonsku emisiju i otišao na godišnji odmor.

Odjavu je odradio u svom prepoznatljivom Šprajc stilu i opet je privukao pažnju. Nakon što je odjavio devetu emisiju Šprajc je ustao i iz kadra odšetao u košulji i sakou i donjem rublju.

- Hlače su pale, ali gaće nisu. Tako bi se nekako moglo opisati prvih devet emisija Stanja nacije. Najzahtjevniji i najosjetljiviji tv projekt ikad, masakr kritika i vlastitih frustracija. I na kraju ipak, usprkos svemu i samome meni, rezultati koji su nadmašili sva očekivanja. Očito da gledatelji jako žele i traže ovakav format, ali i da su potpuno opravdano, jako osjetljivi na njegovu izvedbu. Ne znam što mi je to sve trebalo ali očito svima nama jeste. Thanks.- napisao je na Instagramu nakon emisije i pozirao u izdanju u kojem je išetao iz kadra.

Jučer se opet našalio s tom situacijom i objavio novu fotografiju te napisao:  - Nakon ekscesa s gaćama @rtl_hr me poslao na razgovor s uglednim psihijatrom dr. Brankom Balonom. Rezultati terapije trebali bi se vidjeti u idućim tjednima.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 11:49