StoryEditor
posljednji pozdrav

Hrvatski političar se oprostio od Mihajlovića nikad viđenom fotografijom

Piše desk  /  17.12.2022., 17:02h

Siniša Mihajlović jučer je preminuo u 54. godini od leukemije. Od njega se opraštaju brojni sportaši, ali i druge javne ličnosti.

Među njima je i hrvatski političar Predrag Fred Matić, zastupnik u Europskom parlamentu. On se oprostio od Mihajlovića fotografijom iz njihove mladosti i dirljivom porukom, prenosi Index.hr.

"Umro je moj prijatelj Siniša Mihajlović. Družili smo se, zajedno igrali mali nogomet i izlazili. Ratne godine su nas privremeno razdvojile, ali prijateljstva iz mladosti ne daju se pomutiti i ostaju zauvijek. Počivao u miru, dragi Miha."

Mihajlović je rođen u Vukovaru 1969. godine. Igrao je za Vojvodinu, a proslavio se igrajući za Crvenu zvezdu, s kojom je osvojio Ligu prvaka. Igrao je na poziciji libera te bio poznat po sjajnom izvođenju slobodnih udaraca.

Nakon Zvezde otišao je u Italiju, gdje je igrao za Sampdoriju, Lazio i Inter. U Italiji je zabio 28 golova iz slobodnih udaraca, što je i danas rekord. Poznat je i po tome da je u jednoj utakmici 1998. godine zabio hat-trick iz slobodnih udaraca. Igrao je tad za Lazio protiv Sampdorije.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 00:33