StoryEditor
smrti legendarnog nogometaša

U Beogradu održana komemoracija povodom smrti Siniše Mihajlovića

Piše fena  /  18.12.2022., 16:24h

U medija centru stadiona "Rajko Mitić" u Beogradu u nedjelju je održana komemoracija u povodu smrti legendarnog nogometaša i trenera Siniše Mihajlovića.

Predsjednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović tom je prigodom kazao kako se teško pronalaze riječi kojima bi se oprostili od Siniše, jer su sve nedovoljne i blijede da pokažu tko je on uistinu bio.

- To zaslužuje samo poseban čovjek, čovjek kojeg su voljeli. Svi smo suglasni, izgubili smo velikog čovjeka i sportaša (…) Hrastove obaraju, ali korijen ostaje i traje. Ostajat će i trajat će i Sinišin dok je zvijezda i 'Zvezdaša' - naglasio je Mijailović.

Nekadašnji nogometaš Crvene zvezde Dragiša Binić izjavio je kako je najbolji među njima otišao.

- Izgubili smo najmlađeg i najboljeg među nama, on je to pokazao kroz svoj život i karijeru. Ostali smo bez čovjeka koji je uvijek išao na pobjedu, koji nije znao za poraz, a ja sam izgubio i svog druga i cimera - ocijenio je.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić dodao je kako je ovo težak dan, jedan od najtužnijih i najtežih.

"Današnjom komemoracijom opraštamo se od druga, prijatelja, brata, Siniše Mihajlovića, jedne od najvećih ličnosti koje je 'Zvezda' imala u povijesti", rekao je Terzić.

Bivši nogometaš Dragan Džajić istaknuo je kako je Siniša, gdje god je bio napravio veliko ime te da će ostati vječno upamćen. 

- Kada sam pročitao jednu njegovu izjavu u kojoj je rekao da bolest ne zna s kime je ušla u koštac, vratila mi se nada. Bolest je u koštac ušla s jednim velikim borcem koji je vjerovao da će ovu bolest savladati. Nažalost, vrijeme je pokazalo da nije uspio da se izbori s njom", kazao je Džajić.

Legendarni srpski nogometaš i trener Siniša Mihajlović preminuo je u bolnici u Rimu u 54. godini života.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 01:47