StoryEditor
izbori u hrvatskoj

HDZ istaknuo da je glas za DP i Most glas za SDP: "Već su prevarili Hrvate, srušili su Kolindu"

Piše desk  /  14.04.2024., 19:49h

Hrvatska demokratska zajednica u nedjelju se oglasila na Facebooku.

"Vodeći SDP-ov kandidat konstatirao je da prihvaća Vlada RH u kojoj bi Miro Bulj bio ministar unutarnjih poslova, a Mislav Kolakušić pravosuđa. Samo je potvrdio ono što se u javnosti ionako često ističe - da je glas za Most i/ili DP glas za SDP", započeli su u objavi. 

"Za partiju i Zorana ‘Lex Perković‘ Zorana Milanovića. Vodstva Grmojine i Penavine stranke na istom su zadatku - uzeti glasove na desnici kako bi na vlast doveli ljevicu", piše u nastavku HDZ.

"Jednom su već prevarili Hrvate - srušili su gđu Kolindu Grabar Kitarović i pomogli SDP-u da njihov kandidat dospije na Pantovčak. Sada to pokušavaju ponovno učiniti, ljevici opet omogućiti pobjedu. Na sreću, ovaj put to neće uspjeti", stoji na kraju objave. 

Prisjetimo se, tjednik Nacional donio je monolog u kojem se žestoko i neočekivano predsjednik HDZ-a i hrvatske Vlade Andrej Plenković obrušio na Domovinski pokret (DP) i njegova predsjednika Ivana Penavu.

Radi se o razgovoru prošle subote u prijepodnevnim satima. Objavljen je dio audio snimke u kojoj Plenković iznosi brojne uvrede na račun predsjednika Domovinskog pokreta Penave, ali i Mosta.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 12:30