19.02.2022., Split - Vjencanje Hane Huljic i Petra Grase. Dolazak mladenaca u restoran Adriatic. PhotoZvonimir Barisin/PIXSELL (19.02.2022., Split - Vjencanje Hane Huljic i Petra Grase. Dolazak mladenaca u restoran Adriatic. PhotoZvonimir Barisin/ZVONIMIR BARISIN/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
celebrity

Hana Huljić i Petar Grašo dobili dijete

Piše desk  /  17.07.2022., 20:53h

Hana i Petar poznaju se još otkako je ona bila dijete. Grašo je dobar s Tončijem već dugi niz godina te zajedno surađuju. Hana i Petar su 2016. godine surađivali na pjesmi Srce za vodiča. Glazbu je tada pisao Tonči, a za tekst je zaslužna njezina majka Vjekoslava.

Hanna Huljić rodila je danas u splitskom rodilištu djevojčicu, piše Dalmacija Danas. Pjevačica je, kako se ranije saznalo, trebala roditi 23. srpnja, no beba je stigla ranije. Beba je stigla carskim rezom i duga je 50 cm te ima 3140 grama.

Hana je u jutarnjim satima stigla u rodilište, a rodila je u poslijepodnevnim satima. Ovo je prvo dijete njoj i glazbeniku Petru Graši. Nedavno se šuškalo da par planira djevojčicu nazvati Alba, no ime bebe još nije potvrđeno.

Kako je sve počelo?

Hana i Petar poznaju se još otkako je ona bila dijete. Grašo je dobar s Tončijem već dugi niz godina te zajedno surađuju. Hana i Petar su 2016. godine surađivali na pjesmi Srce za vodiča. Glazbu je tada pisao Tonči, a za tekst je zaslužna njezina majka Vjekoslava.

Grašo je tada nahvalio mlađu kolegicu te otkrio da Tonči nije bio oduševljen idejom o njihovoj suradnji. "Kad sam rekao Tončiju kako bih želio surađivati s Hanom, nije bio najsretniji jer nije želio da ljudi misle kako ju je on gurnuo u to. No kada je čuo kako je zvučala u studiju, znali smo da je to pun pogodak. Hanu smatram dijelom obitelji", ispričao je tada Grašo za domaće medije.

Hana je tada rekla da je Petar obiteljski prijatelj Huljića. "Petar nam je obiteljski prijatelj i baš me razveselilo što s njim mogu otpjevati pjesmu koju je zavolio na prvu. Zamolio me da mu otpjevam vokal, a ubrzo smo snimili spot u kojem glumim anđela jer se on spominje u tekstu. Jako mi je drago što sam mogla sudjelovati u ovoj lijepoj pjesmi", rekla je tada.

Veza koja je iznenadila javnost

Prošle godine par je iznenadio javnost svojom ljubavnom vezom. Iako se znaju gotovo cijeli njen život, ljubav se rodila nekoliko mjeseci poslije Grašina i Danijelina prekida, točnije od ljeta prošle godine. Par u početku nije želio komentirati vezu. Dva mjeseca kasnije su ih fotografi snimili u romantičnoj šetnji Zagrebom, a poslije su viđeni zajedno i u Splitu i Sarajevu. 

 "Vrlo smo sretni i zadovoljni. Tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo", rekao je naposljetku Grašo i potvrdio ljubavni odnos s Hanom.

Obitelj Huljić javno je podržala njihovu vezu, a Petar i Hana i dalje ne objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Isprva negirali natpise o trudnoći

Da Hana i Grašo čekaju bebu, Index je objavio prvi sredinom siječnja. Još u listopadu prošle godine se šuškalo o trudnoći, no Grašo je to tad demantirao rekavši: "Tim više što je Tonči Huljić moj sadašnji punac, otkako je napisao Misu, postao je još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka."

Međutim, poslije je potvrđeno da je Hana ipak u drugom stanju. 

"Informacije o trudnoći gospođice Huljić su točne. Obitelj i prijatelji iznimno su sretni. Kao što znate, Hana i Petar su uvijek, a i dalje će se truditi koliko je moguće sačuvati svoju intimu podalje od očiju javnosti", potvrdila je Martina Podgorski, voditeljica komunikacija Petra Graše.

Vjenčali se u veljači

Par se vjenčao sredinom veljače. Ceremonija se održala u Splitu. Mladenci su brak sklopili u crkvi sv. Dominika u centru Splita, a vjenčanju su nazočili najbliži prijatelji i obitelj. Hana i Grašo su u crkvu stigli u pratnji osiguranja, a Grašo je na ulasku mahnuo okupljenim fotoreporterima.

Kuma Hani bila je splitska pjevačica Domenica, a kumovi Graši bili su košarkaš Dino Rađa te slovenski ugostitelj Tomaž Kavčić.

Rodila je ranije

Hana je nedavno otkrila da, budući da je termin trebao biti 23. srpnja, Petar ima zakazan nastup baš taj dan. 

"Ima nastup večeras, a tako je i na dan termina. Ali svaki slobodan moment je s nama", rekla je nedavno Hana, koja je početkom mjeseca otkrila da kupuje stvari potrebne za dolazak kćeri.

Petar nedavno pričao da je spreman za dolazak bebe

Grašo je nedavno na proslavi 50. rođendana Nine Badrić govorio o dolasku bebe.

"Ja mislim da čovjek postane svjestan svega tek kad stavi biće u ruke. Ali evo, kazat ću u kratkim crtama - sretni, spremni, čekamo", rekao je Petar Grašo za In Magazin.

Hanin otac Tonči Huljić nije skrivao veselje zbog prinove u obitelji, no rekao je da Grašina veza s Hanom rezultirala brzim brakom.

"Eto ta veza koja je završila brzim brakom i djetetom između Petra i moje kćerke, svakodnevno smo bombardirani, ali nismo pričali o tome, mi živimo normalno, pritisak je svaki dan čitati, nije izlazila van jer joj je bilo smiješno da trče svi za njom", rekao je za RTL Exkluziv.

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 01:20