StoryEditor
koncert

Petar Grašo opet dolazi u Kosaču, nije nastupao tamo četiri godine

Piše desk  /  27.02.2023., 18:28h

Veliki kantautor i pjevač Petar Grašo ponovno se vraća na mostarsku pozornicu, ovaj put na Uskršnji ponedjeljak, 10.04.2023.

Naime, megahit pjevač rasprodao je čak tri koncertna dana za redom u mostarskom Domu Herceg Stjepan Kosača kada je nastupao posljednji put 2019. godine.

Tada je vladao poseban interes popularno nazvan “Grašomanija”. Petar je punio i mnogo veće dvorane i pozornice diljem regiije od svog posljednjeg nastupa u Mostaru, izbacio je i nekoliko ultra popularnih hitova, a i nedavno je dobio nagradu Cesarica “Bestseller” za izvođača s najvećim brojem prodanih koncertnih ulaznica.

O Graši je uglavnom sve rečeno i poznato, pa ga nije potrebno posebno opisivati ni predstavljati publici, već samo napomenuti da svi one koji žele s Grašom u glas zapjevati njegove najnovije pjesme požure na blagajnu HDHS Kosača po svoju ulaznicu.

Ulaznice su od danas u prodaji na blagajni Kosače i putem sustava kupikartu.ba.

Partneri koji su podržali koncert su: Sarajevski kiseljak i City hotel. Grašo je ovom prilikom poručio da je za njega svaki novi susret s publikom iz ovih krajeva s kojom se već dobro poznaje i odavno voli uvijek posebna sreća i užitak, te da se veseli ovom koncertnom nastupu i novim uspomenama koje će stvoriti zajedno sa svojom publikom.

Dnevnik.ba

18. svibanj 2024 17:10