StoryEditor
celebrity

Grašo nakon rođenja kćerkice: Došao sam taksijem u 4 ujutro, uspio sam je poljubiti

Piše desk  /  22.07.2022., 21:39h

Podsjećamo, Hana Huljić rodila je u Splitu 17. srpnja, a jučer je napustila rodilište u društvu majke Vjekoslave.

"Dobro veče Dubrovniče, dame i gospodo, dragi prijatelji. Što da va kažem, klape se ne propuštaju osim ako ne postaneš otac. Onda te zove prijatelj Zoran i kaže - možeš ne doć i sačuvat ćeš taj dan s djetetom, a mene ćeš uništiti. I onda sam poljubio malu i došao tu s vama, šta ću", rekao je Grašo na nastupu u Dubrovniku koji se održao na dan kad je njegova supruga Hana napustila rodilište s kćerkicom Albom, prenosi Index.hr.

U Dubrovnik je stigao preko Komiže iz Splita pa otkrio je li mu bilo naporno putovati na nastup nakon rođenja kćeri.

"Nije bilo teško, hvala svim ljudima koji su bili divna publika, hvala svim ljudima koji se raduju životu zajedno s nama. Mi smo sretni. Uspio sam poljubiti kćerkicu, jučer sam svirao u Komiži i došao sam taksijem privatnim u 4 ujutro, prijatelj me doveo da bih zagrlio dijete", objasnio je Grašo za IN Magazin. Nakon nastupa je odmah otišao za Split.

"Prvo se ispričavam gledateljima što sam potpuno mokar, ovdje je 30-ak stupnjeva, a ja sam u sakou. Divna je energija i osjećam se krasno. Dubrovnik je u srcu odavno, imam divne prijatelje tu, a radujem se i novogodišnjem nastupu na Stradunu, a to će biti ove godine", dodao je još.

Podsjećamo, Hana Huljić rodila je u Splitu 17. srpnja, a jučer je napustila rodilište u društvu majke Vjekoslave.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 17:17