02.03.2020.,Zagreb, Arena centar, Cinestar. Promocija novog albuma Danijele Martinovic - neopisivo.Petar Graso Photo: Marin Tironi/PIXSELLMARIN TIRONI/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
glazba

Grašo: Istina je, sretan sam. Tonči i ja se nekad posvađamo, ali brzo prođe

Piše desk  /  19.10.2021., 17:58h
Petar Grašo gostovao je na Radio Dalmaciji, gdje je progovorio o svojoj suradnji s Tončijem Huljićem, a osvrnuo se i na brojne medijske napise o njegovu privatnom životu.

"Ja ne slavim previše Valentinovo jer ne stignem, ali Valentinovo je svaki put kad napraviš neku večericu i sjedneš s nekim koga voliš i pustiš muziku", priznao je pjevač čija se nova pjesma uskoro očekuje, prenosi Index.hr.

Premda nije ulazio u detalje, rekao je kako je riječ o pjesmi na koju su se Tonči, Vjekoslava Huljić i on naježili. Osvrnuo se i na suradnju s Huljićem. "Tonči i ja kad radimo znamo di što treba, tu i tamo se malo posvađamo, ali to prođe čim prvi ogladni", našalio se Grašo.

Otkrio je i da nema namjeru nastupiti na Dori, premda ga veliki broj obožavatelja želi vidjeti tamo. "Ne zato što to nije dobar festival, nego imam dovoljno godina da mi se više ne natječe, a još mi se manje natječe kad to ne ovisi posve o publici, pa imaš prvu večer, pa druga večer, pa jesi prošao, pa kladionice. Ne treba mi to", rekao je glazbenik.

Grašo se osvrnuo i na priče o njegovom privatnom životu te poručio kako je sretan i da je sa svim ljudima u životu u dobrim odnosima. 

"Nosim se potpuno OK, malo me zabavlja, tu i tamo se nasmijem jer napišu dosta stvari koje nemaju veze s ničim, ali ja i dalje ne pričam ništa. Je, istina je, sretan sam, sve je dobro, sa svim ljudima u životu sam u dobrim odnosima. A ljudi neka pišu, neka se zabavljaju, ja ću i dalje ostati, kao što i pisma kaže - uvik isti, neću pričati o svom životu, pustit ću da moja četiri zida ostanu jedino malo utočište di sam ja – ja", zaključio je popularni glazbenik.

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 14:52