StoryEditor
party u zagrebu

Gibonni na partiju skočio na stol i gazio po hrani, snimke naljutile mnoge

Piše desk  /  21.12.2021., 20:41h
Na partiju u zagrebačkoj Laubi, koji je privukao brojne poznate Hrvatice i Hrvate, nastupao je Gibonni, a jedan potez splitskog glazbenika razbjesnio je mnoge nakon što su se snimke pojavile na društvenim mrežama.

Naime, Gibonni se u jednom trenutku s pozornice spustio među uzvanike te se popeo na stol s pratećim glazbenicima. Snimke na društvenim mrežama prikazuju Gibonnija kako gazi među tanjurima s hranom i obilazi cvijeće i svijeće koji su bili postavljeni na stolovima.

Potez splitskog glazbenika razljutio je i Tiju Mamić, koja je bila jedna od prvih koja se požalila na društvenim mrežama. "Ne znam što je tužnije, ekipa koja mu plješće, podržava ga i snima dok on gazi po hrani ili on sam koji to radi", poručila je snaha Zdravka Mamića, piše Index.hr.

image

Party u Zagrebu

FOTO: INSTAGRAM -

Na to su nam ukazali i neki čitatelji.

"Doslovno pišanje po ljudima koji nemaju za hranu sad pred Božić", požalio nam se jedan čitatelj. "Neprimjereno u ovo vrijeme dok neki razmišljaju hoće li imati što za jesti na Božić", složio se drugi.

image

Party u Zagrebu

FOTO: INSTAGRAM -

Na nekim snimkama koje su se pojavile na društvenim mrežama vidi se da Gibonni nije uspio izbjeći svu hranu hodajući po stolu, pa je tako u jednom trenutku ugazio na kuglof.

Snimkama s proslave pohvalila se i Maja Šuput, a po reakcijama uzvanika, čini se da njima nije smetalo što pjevač gazi po stolu i hrani.

Dnevnik.ba

02. svibanj 2024 03:35