StoryEditor
stravično iskustvo

Djevojčica koja je preživjela masakr u Teksasu namazala se krvlju i pravila se mrtva: ‘Rekao joj "laku noć" i zatim je upucao‘

Piše desk  /  28.05.2022., 08:09h

Miah Cerrillo progovorila je o svom stravičnom iskustvu u učionici u kojoj se dogodila masovna pucnjava.

Djevojčica (11) koja je preživjela masakr u Osnovnoj školi Robb u Uvaldeu u Teksasu namazala se krvlju svoje prijateljice i pravila mrtva, javlja CNN. 

Miah je rekla da su ona i njezini kolege iz razreda gledali film Lilo i Stitch u učionici Eve Mireles i Irme Garcije kada su učitelji doznali da je u zgradi napadač. 

Opisala je kako se sve događalo jako brzo, njezina učiteljica se sakrila u učionici, a napadač je krenuo za njom. Rekla je da je napadač pogledao jednu od njezinih učiteljica i rekao joj "laku noć" i zatim je upucao. 

Završila je u bolnici

Otvorio je vatru, upucavši drugu učiteljicu i mnoge njezine prijatelje i prijateljice. Rekla je da su meci letjeli pored nje, a krhotine su joj pogodile ramena i glavu. Djevojčica je završila u bolnici te je ubrzo puštena. 

Miah i njezina prijateljica uspjele su zgrabiti mobitel njezine mrtve učiteljice i nazvati hitnu pomoć. Rekla je kako se bojala da će se napadač vratiti u njezinu učionicu pa se namazala krvlju svojih mrtvih kolega i pravila se da je mrtva. 

Miah svoje iskustvo nije htjela ispričati pred kamerom, ali se nada da će njezina priča pomoći spriječiti da se ovakva tragedija dogodi drugoj djeci. 

Dnevnik.ba

14. svibanj 2024 02:18