StoryEditor
Facebook

Dirljiva objava supruge pjevača koji je preminuo u 37. godini, ostala je sama s dvije kćeri: "Voljet ću te dok postojim!"

Piše desk  /  27.11.2021., 14:53h
Jasmin Hasić izgubio je bitku s teškom bolešću i iza sebe ostavio dvije kćeri i neutješnu suprugu koja se od njega oprostila na svojem Facebooku.

Mladi pjevač Jasmin Hasić preminuo je u 37. godini, a iza njega su ostale supruga Slanjankić Hasić i njihove dvije kćeri.

Ona se od njega oprostila na dirljivom objavom na svojem Facebooku.

"Pola mene danas ode s tobom. Pola osta s Lejlom i Unom. Za 16 godina i 9 mjeseci zajedničkog života prošli smo nečijih pet, nemam za čim požalit, nemam reći da sam nešto željela, a nisi mi omogućio, nema te podrške koju mi nisi pružio, nema onoga za šta nisi stao na moju stranu... I kad nisam bila upravu, rekao bi: 'Ne dirajte mi Jacu'. Nema zagrljaja kao tvoj. I ni za čim ne žalim po pitanju tebe i sebe. Sve smo ispunili. Žalim samo što naše curice nemaju i nikad više neće imat tatu svog. Ali dan proći neće, kao, što ti jučer obećah, da im ne pričam o tebi i čuvam sjećanje na tebe. Kratko je trajalo njima. Ali su najbolje imale. Krnjavo je i uvijek će bit. Ali znaj da ne postojiš samo fizički. Voljet ću te dok postojim! Ponosna je tvoja Jaca na tebe. Djela tvoja govore o tebi! Odmaraj se..., a u meni i dalje živiš!", napisala je uz fotografiju Jasminove osmrtnice. U komentarima su joj mnogi pružili podršku i izrazili sućut.

Jasmin, koji se proslavio sudjelovanjem u showu "Zvezde Granda", preminuo je od posljedica tumora na bubrezima samo nekoliko dana nakon što je pokrenuta akcija prikupljanja krvi. Pjevaču je naglo pozlilo, no liječnici ga, nažalost, nisu uspjeli spasiti.

Jasmin je u popularnom showu došao do finala, a vijest o njegovoj smrti rastužila je i potresla njegove kolege i sugrađane, prenosi Nova.rs.

Dnevnik.ba

19. svibanj 2022 07:15